Prosjekter

+47 962 26665

post@minirov.no

ROV Inspeksjon og salg av undervannsdrone/miniROV 

Tidligere prosjekter

Kartlegging av bunnforhold. 


Vi tok med oss en av våre ROVer og undersøkte havbunnen, med spesielt fokus på forsøpling i havnebassenget. Jobben ble dokumentert med bilder og video av høy oppløsning.  


Stillbilde av havbunnen. 

Prosjekt Detaljer


Kunde: N/A


Lokasjon: Kristiansund


Dybde: 26m MSW


Start dat0: 17 Okt 2019


Ferdig dato: 17 Okt 2019


Teiner som driver spøkelsesfiske.


Vi holder i disse dager på med å utvikle verktøy for å kunne plukke opp mistede og etterlatte teiner som fortsatt står på bunnen og driver noe som kalles spøkelsesfiske, mistede teiner kan fiske i flere tiår etter at de er mistet. Nytt av året er krav om råtne tråd i teiner, men gamle synder finnes nok flere steder i vårt nærområde. 

Vi setter stor pris på om vi får opplyst steder hvor det kan være aktuelt for oss å lete etter teiner. I første omgang blir vi å konsentrere vår opprensking i området rundt Kristiansund. 


Inspeksjon av Thrustere 


Her bruker vi en Fifish V6 til å inspisere styrbord og babord hovedskrue på en stor offshore båt. Vi fikk også tatt en kjapp sjekk på noen av tunnellthrusterne. Og dersom kunde ønsker det kan vi foreta visuell sjekk på resten av skroget også.  

Vår ROV kan flyttes lateralt og låses i hvilken som helst stilling. På den måten kan vi oppnå nøyaktig den vinkelen kunden ønsker på bilder eller video. 


Inspeksjon ifbm mistanke om grunnstøting


Her bruker vi en Fifish V6 til å inspisere klaring til havbunnen. Det var mistanke om at skipet stopå grunn og vi ble derfor tilkalt for å verifisere at det var trygt å forskyve skipet sidelengs ut fra kaien. Vi fant indikasjoner på kontakt mellom skip og bunnen, men det var ikke rapportert vanninntrenging og vi så heller ikke punkterende skader. Konklusjonen ble at skipet kunne sideforskyves og DNV-GL overtok inspeksjonen påfølgende dag.

Prosjekt detaljer


Kunde :N/A


Lokasjon: TBN


Vanndyp: 100m 


Start dato: Pågående


Ferdig dato: Pågående 


Prosjekt detaljer


Kunde :N/A


Lokasjon: Kristiansund Havn 


Vanndyp: 13m maksdyp 


Start dato: 21.10.2019


Ferdig dato: 21.10.2019


Prosjekt detaljer


Kunde :N/A


Lokasjon: Kristiansund Havn 


Vanndyp: 9m maksdyp 


Start dato: 27.12.2019


Ferdig dato: 27.12.2019


Har du behov for inspeksjon av et objekt under vann?


Vi kan hjelpe deg! 


MiniROV AS

ROV og Undervannsdroner


Alle bilder og video på sidene våre er beskyttet av opphavsrett og er vår eiendom, annen publisering eller bruk må avtales med oss før publisering. 


Copyright © All Rights Reserved


Kontakt info. 

+47 962 26 665

post@minirov.no

Rådyrstien, 6517 Kristiansund N

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta